El Food&Fashion de la Ràpita es consolida en la tercera edició amb 7.000 visitants

Malgrat d’haver hagut de retallar una jornada de festa degut a la pluja, la festa va ser tot un èxit d’assistència, amb 7.000 entrades venudes.  L’oferta gastronòmica, comercial, infantil i musical ha seduït un cop més el públic i l’organització fa una valoració positiva de l’esdeveniment, que malgrat la seua curta trajectòria es consolida com un dels referents en aquest tipus d’oferta lúdica al sud de Catalunya.

“Es tracta d’una proposta que atén a la perfecció totes les necessitats d’oci que pot tenir una família per passar una tarda i nit d’agost fantàstica i que, a més a més, es fa en un marc únic i permet gaudir de la Ràpita com a municipi que és i vol consolidar-se com a pol d’atracció turística al territori”, afirma l’alcalde, Josep Caparrós, en declaracions a EbreDigital.

La part musical de dissabte va tenir caràcter ebrenc, degut a la presència del cantautor de Miravet Èric Vinaixa,  també va amenitzar l’event Cesk Freixas, que compta amb una llarga trajectòria i diversos premis Enderrock. Diumenge va ser el torn de l’islandès Halldor Mar, que presenta el programa Katalonski a TV3.

Per |2018-08-22T11:04:33+00:0021, agost, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada