Els Mossos denuncien penalment un home que circulava a 180 km/h per l’N-420 a la Ribera d’Ebre

Un home de 34 anys va ser denunciat penalment dijous pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular amb una velocitat penalment punible. L’home circulava a una velocitat de 180 quilòmetres per hora en un tram on la velocitat està limitada a 80 quilòmetres per hora a l’N-420 a la Ribera d’Ebre i va ser enxampat en un control a Móra la Nova. Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor i el van sotmetre a les proves de detecció d’alcohol i drogues amb el resultat indiciari de consum de drogues, concretament cocaïna. El conductor també va ser denunciat administrativament per conduir sota els efectes de les drogues. L’home va quedar citat comparèixer davant del jutjat d’instrucció de Falset.

Per |2018-07-17T14:51:43+00:0016, juliol, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada