Denuncien un veí de Sant Jaume d’Enveja per capturar caderneres

Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tortosa, van sorprendre un veí de Sant Jaume d’Enveja, de 32 anys, quan intentava capturar caderneres amb arts prohibides en una partida Mianes del terme municipal de Santa Bàrbara.

Diumenge passat, a l’àrea privada de caça de Santa Bàrbara, durant la prestació del servei orientat a la protecció de la flora i la fauna, la Guàrdia Civil va localitzar instal·lada al terreny rural obert una xarxa japonesa de grans dimensions i al seu voltant dos més amb caderneres vius i anellats utilitzats com a reclam. Aquests ocells són utilitzades per atraure altres de la mateixa espècie cap a la trampa.

Aquesta modalitat de caça consisteix a capturar les aus vives quan s’aproximen a un paratge amb presència d’aigua o atretes pel cant d’un altre animal. En acostar-se al lloc queden atrapats en una xarxa que els resulta invisible ja que estan elaborades amb una malla molt fina.

Els agents van poder localitzar al propietari del material, qui va ser denunciat per infringir diversos conceptes de la normativa relacionada amb la protecció d’animals i la conservació de la flora, la fauna i la biodiversitat.

Per |2018-06-29T11:33:50+00:0021, juny, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada