MINUT A MINUT | Tots els gols declaracions d’aquest diumenge 20 de maig

19.16h Ens en anem a Batea a parlar amb el vicepresident del club de Batea, Joan Suñé. “Ho tenim complicat. Vam sortit amb molta por perquè ens jugavem molt i al minut 75 ens van marcar l’1-0 i la pilota després no va voler entrar. Només ens queda esperar.”, sentència Suñé.

19.00h  Parlem amb l’entrenador de l’Atlètic Móra de la Nova, Albert Lizaso, que ens explica la victòria del equip: Móra la Nova 3-1 Corbera d’Ebre. “Hem fet una gran temporada. Nosaltres anirem a guanyar al camp del Godall, sabem que ens ho posaran difícil però intentarem ser els primers.”, explica Lizaso.

18.27h Canviant l’actualitat parlem amb el vicepresient de la Federació de Fútbol de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol. “Estem gaudint molt de partits de fútbol femení. Hi ha una gran afluència i el públic està mirant un fútbol de qualitat. És un torneig en cara i ulls.”, Piñol.

17.49h I, recuperem l’empat del Roquetenc 3-3 Remolins-Bítem amb el cap de premsa del Roquetenc, Miquel Àngel Campos. “El partit es va caracteritza pel seu ritme accelerat. Els dos equips van jugar molt bé i l’empat ha esta just”, explica Campos.

17.21h Connectem amb el mister de l’Ampolla, Enric Alaixendri, que comenta l’empat amb l’Aldeana. “Un partit molt intens perquè jugaven el primer i el tercer de la categoria. Però, l’Ampolla tenia el partit molt controlat. Potser va ser un dels millors partits que hem jugat fora de casa”, explica Alaixendri.

17.04h L’entrenador de La Cava, David Torres, que van guanyar a la Pobla de Mafumet (La Cava 2-1 Pobla de Mafumet B).  ” Hem de guanyar si o si la setmana vinent contra el Vendrell. L’objectiu és salvant-nos al final de la temporada. Estic molt orgullos de l’equip.”, apunta Torres.

16.48h Connectem directament amb la capital del Montsià amb l’entrenador d’Amposta, Albert Bel pel partit Amposta 1-0 Jesús Catalònia. “Veniem d’un context favorable que era difícil trobar la motivació  per treure els tres punts, sabiem que era un partit trampa.”, assenyala Bel.

16. 23h Parlem amb Mario Guerrera de l’empat del partit: Aldeana 1-1 Ampolla. “L’Aldeana quiere seguir siendo los primeros de los mortales, fue un partido muy interesante pero l’Aldeana se merecía algo más”, declara Guerrera.

Per |2018-05-22T11:14:54+00:0019, maig, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada