Oberta la convocatòria del concurs del cartell de la XXV Mostra Jazz Tortosa

Obren la convocatòria al concurs de disseny de cartells de la XXV Mostra Jazz Tortosa que tindrà lloc del 2 al 7 de juliol de 2018, organitzada per Acadèmic i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa. Els concursants hauran de lliurar els seus dissenys abans del 5 de maig d’aquest 2018, a la seu de la Mostra Jazz Tortosa (Avinguda Remolins, 5-7 de Tortosa). La decisió, en la qual es valorarà la relació de les obres presentades i la Mostra Jazz Tortosa, es farà pública el dia 14 de maig de 2018. Tenir en compte que en aquesta 25èna edició la mostra vol retre homenatge al paper de la dona i la seva relació amb el jazz.

A banda del guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 700 € amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí, una selecció dels millors cartells presentats formarà part també d’una exposició pública durant el dies de celebració de la XXV Mostra Jazz Tortosa.

La Mostra Jazz Tortosa, que enguany celebra la seva 25èna edició, s’inclou dins de la programació musical estable de la ciutat i és un referent entre els amants de jazz de la
zona on conflueixen el sud de Catalunya, el nord del País Valencià i la franja aragonesa. En els darrers anys, han actuat en el marc del festival artistes de prestigi internacional com Tete Montoliu, Chick Corea, Michel Camilo, Arturo Sandoval, Yellowjackets, Marcus Miller, Soulbop Band (amb Bill Evans i Randy Brecker), Roben Ford, Pedro
Iturralde, Pegasus, Avisahi Cohen, Mezzoforte, Paquito d’Rivera o Spyro Gyra entre
d’altres.

Per |2018-03-13T12:08:51+00:0013, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada