El Museu de les Terres de l’Ebre, visible a Google Arts & Culture

A partir d’ara es podrà veure a la xarxa dins la plataforma Google Arts & Culture una mostra del fons arqueològic del Museu de les Terres de l’Ebre i diverses exposicions virtuals de temàtica arqueològica sobre les Terres de l’Ebre. El museu els darrers anys ha promocionat i ha participat en iniciatives per apropar al conjunt de la població el patrimoni històric, arqueològic, etnològic i natural de les nostres terres a partir de les noves tècniques i tecnologies. Aquestes noves eines permeten múltiples aplicacions tant en el camp de la recerca o la conservació com en el de la divulgació i difusió d’aquest patrimoni.

La iniciativa ‘Museus Catalans a Google Arts & Culture’ fruït de l’acord de col·laboració existent entre la Generalitat de Catalunya i Google, és un projecte que s’emmarca en la voluntat del Departament de Cultura per a la promoció internacional del patrimoni que es conserva als museus de Catalunya, i la seva posada en valor, a través d’una plataforma en línia amb tant de ressò com Google que, a través de Google Arts & Culture, posa a disposició dels ciutadans el patrimoni dels principals museus d’arreu del món, en una immersió per explorar l’art, la història i les meravelles del món. L’app és gratuïta i es troba disponible a Internet en iOS i en Android. Des del 2011 Google s’ha esforçat per fer la cultura accessible a Internet,

Per |2018-03-14T17:45:55+00:0013, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada