L’IRMU i la Biblioteca Pública de Tarragona obren les V Finestres al Territori

La cinquena edició de Finestres al Territori. V Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l’Ebre. Collita 2017 tindrà lloc el 13 de març, a la seu de la Biblioteca Pública de Tarragona. Aquesta activitat, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la biblioteca tarragonina amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, vol ser un espai de debat sobre la cultura i la recerca local i comarcal de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La principal eina per aconseguir aquest debat és aprofundir en les darreres publicacions realitzades pels centres i institut d’estudis del territori, publicacions que compten amb el suport de l’IRMU i de la Fundació Privada Mútua Catalana. Els organitzadors recorden que són precisament aquestes publicacions les que recullen i permeten donar a conèixer el treball i les notícies culturals de l’àmbit més local que realitzen els centres d’estudi.

Dimarts vinent, doncs, es presentaran un total de 5 revistes del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, fent especial esment a un article concret de cada publicació: “Castells i fortificacions de la Ribera d’Ebre”, per Gerard Mercadé, del Centre d’Estudis Ribera d’Ebre. Miscel·lània del CERE 27; “Masies del terme de Vila-rodona. Comparativa fotogràfica”, per Josep Santesmases i Ollé, del Centre d’Estudis del Gaià. La Resclosa 21; “Els primers jueus a la Conca de Barberà” (segle XIII) per Jaume Felip Sánchez, del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà. Aplec de Treballs 35 i el Dossier: “400 anys de l’església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms” per Maria Eugènia Perea Virgili, del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Lo Floc 219.

Per |2018-03-09T13:04:22+00:009, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada