Els Quicos i Joan Rovira s’emporten dos premis Enderrock

Quico el Celio, el noi i el mut de Ferreries i Joan Rovira s’enduen dos premis enderock. L’entrega, que s’ha fet a l’Auditori de Girona aquest dimecres, ha tingut la reivindicació com a fil conductor. El millor disc en canço d’autor ha estat per “Encara tenim temps” de Joan Rovira. La millor cançó folk ha reconegut el grup ebrenc Quico el Célio, el Noi el Mut de Ferreries per “No tinc diners”. La votació popular ha recollit un total de 32.112 vots en les tres rondes. Això suposa un creixement del 30% respecte l’edició passada (quan van participar-hi unes 24.000 persones).

Txarango arrasa als Premis Enderrock 

La vintena edició dels Premis Enderrock 2018 ha tingut com a gran guanyador el grup Txarango. La banda s’ha emportat quatre dels sis premis als quals estava nominada: millor artista, millor directe, millor disc de pop-rock i millor cançó de pop-rock. Una xifra de mèrit en uns premis Enderrock molt repartits ja que cap altre grup s’ha emportat més d’un guardó. L’entrega, que s’ha fet a l’Auditori de Girona aquest dimecres, ha tingut la reivindicació com a fil conductor. “El sector musical no es taparà la boca davant els atacs a la llibertat d’expressió i la democràcia, així com per la manca de paritat i igualtat d’oportunitats”, ha assegurat el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, que ha promès una gala “tres voltes rebel”. L’entrega de premis l’ha obert l’estrena en directe de la cançó ‘Cant de lluita’ del grup de folk Roba Estesa on han intervingut una vintena d’artistes com Gemma Humet, Judit Neddermann, Joana Pol o Núria Feliu amb l’objectiu potenciar la visualització i la contractació de veus femenines a tots els sectors artístics.

 

 

 

Per |2018-03-09T12:40:51+00:008, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada