El clúster del moble català participa en un projecte europeu per promoure el lideratge professional de les dones

El clúster del moble i centre d’innovació en hàbitat de Catalunya (Cenfim) participarà al projecte europeu ‘Women in Power’, que fomenta el lideratge professional i l’empoderament de les dones que treballen als sectors tradicionals. L’objectiu del projecte és esdevenir una eina per donar suport a la igualtat i l’equilibri de gènere a les juntes directives de les empreses europees. També vol facilitar la participació i l’accés a l’ensenyament mitjançant un curs de capacitació online gratuït i disponible en diversos idiomes. El material formatiu està dissenyat per acomodar les necessitats formatives d’un col·lectiu, que sovint compta amb poca preparació en educació secundària i terciària, però que té un coneixement profund sobre les indústries en què treballa. Aquest projecte té una durada prevista de dos anys i té 299.000 euros de pressupost finançat per la Comissió Europea a través del programa Erasmus +, l’objectiu del qual és millorar la qualitat de l’ensenyament a Europa.
Per |2018-03-09T12:40:46+00:008, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada