CaixaBank incrementa un 11% el finançament en préstecs al consum a clients particulars de les Terres de l’Ebre durant el 2017

aixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament al consum a clients particulars de les Terres de l’Ebre per valor de 42 milions d’euros durant el 2017. Aquesta xifra, que representa un creixement de 4 milions d’euros, es tradueix en un increment de l’11% respecte el mateix període de l’any anterior. La majoria d’aquestes operacions creditícies s’han destinat a l’adquisició de productes de consum com vehicles i equipaments informàtics, entre d’altres, i a la realització de petites inversions com les reformes a la llar.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “aquest creixement es sustenta en l’impuls que l’entitat ha donat aplicant millores en les solucions de finançament a mida per clients”. Masana es mostra esperançat en que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la concessió del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les Terres de l’Ebre”.

Els nous serveis i productes específics impulsats per la xarxa d’oficines i banca digital de CaixaBank han ajudat al creixement d’aquesta activitat, que en l’actualitat promou la contractació de préstecs Click&Go, Compra Estrella, préstecs preconcedits i renting d’auto a particulars de manera ràpida, immediata i flexible. Aquest canvi en la gestió i les eines, que en la majoria dels casos no requereix documentació, ha ajudat a l’auge d’aquests préstecs.

Per |2018-03-12T12:31:04+00:008, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada