Tortosa presenta una nova web de turisme per potenciar la marca de destinació

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat la nova web de turisme www.tortosaturisme.cat, operativa des d’aquesta mateixa setmana. L’objectiu d’aquesta eina és potenciar la marca de destinació a partir de les emocions, i aconseguir que l’usuari desitgi visitar la ciutat, defugint de les tradicionals presentacions a mode de directori. La pàgina ha estat dissenyada i produïda pels tècnics de l’Ajuntament de Tortosa amb el suport tècnic de l’empresa Incubàlia, i amb textos de la periodista Marina Pallàs i imatges del fotògraf Òscar Lanau.

La pàgina està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, i properament s’ampliarà també a l’holandès. A través d’un megamenú es faciliti la navegació pel web fent que tots els continguts siguin accessibles amb el menor nombre de clicks, i pensada també per ser visitada des de dispositius mòbils. A més, permet segmentar l’oferta segons la demanda amb tres targets de públic diferent: parelles, famílies i amics; així com als productes turístics. De fet, la web conté més de 80 experiències diverses que es poden fer a Tortosa.

A més d’un bloc dedicat al patrimoni, també es vincula la visita amb la natura i l’entorn potenciant la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre. També s’orienta a l’usuari en funció de la disponibilitat temporal amb les opcions de què fer a Tortosa en un dia, en un cap de setmana, o destacant ‘Els deu imperdibles’. La web també permet reservar allotjament als diferents hotels i establiments turístics.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït la feina feta pels tècnics, impulsors i col·laboradors de la nova web, recordant l’aposta de la ciutat pel turisme, que en el darrer any ha incrementat un 13,5% les pernoctacions a la ciutat. Per la seva part, el regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha explicat que aquesta web vol contribuir a un dels objectius del govern municipal que és donar eines per poder aconseguir desestacionalitzar el turisme oferint experiències per poder fer a la ciutat durant tot l’any.

Tortosaturisme.cat s’ha presentat també als integrants de la taula de turisme de la ciutat formada per touroperadors, restauradors i empresaris.

Per |2018-03-08T16:11:02+00:007, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada