El mentalista David Baró oferirà la xerrada ‘El venedor hipnòtic’ a Tortosa

El mentalista David Baró oferirà la xerrada El venedor hipnòtic a Tortosa. Serà el proper 15 de març, a partir de les 19h sala d’actes de l’AECE, i està organitzat per l’Associació d’Empresaris de les Terres de l’Ebre. Baró és un estudiós de tècniques de psicologia, memorització, llenguatge no verbal, hipnosi i mentalisme. Es dedica exclusivament al mentalisme amb espectacles per a esdeveniments d’empresa, fires i congressos i festes privades. També és conferenciant i formador motivacional i de vendes mitjançant tècniques de mentalisme.

En la seva vessant més solidària no ha dubtat a participar en festivals solidaris i benèfics com La Marató de TV3, La Gala “Ferran Adrià i la fàbrica del menjar solidari” organitzada pel xef Ferran Adrià, La XV Gala dia Mundial de la Infància de la Fundació SOS o l’XXI Gala Solidària Tarannà a benefici d’ Asdent i Water Paani Nepal.

Per |2018-03-07T12:18:15+00:007, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada