APASA, Premi Amposta 2017

Apasa ha estat la guanyadora del Premi Amposta 2017. Així ho ha decidit el jurat d’aquest reconeixement, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta. El jurat ha decidit entregar aquest reconeixement a l’associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament per la seva gran tasca al llarg de tota la seva història i coincidint, a més, amb els 25 anys de la Residència Íbera, que gestiona l’entitat. Una efemèride que ha donat a Apasa una gran projecció als mitjans locals i territorials durant tot el 2017. Apasa va rebre la menció especial del Premi Amposta el 2001.

Nit dels Mitjans, el 17 de març
L’entrega d’aquests guardó es farà, com és habitual, dins del marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació el proper 17 de març al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta. El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb aquesta ciutat que han tingut una actuació destacada durant l’any.

Per |2018-03-12T12:31:23+00:007, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada