Tortosa celebrarà el Saint Patrick’s Day amb un concert i una desfilada

Tortosa English Festival se celebrarà en aquesta edició 2018 entre els dies 9 i 15 d’abril. Però abans de l’arribada del festival, i coincidint amb la diada de Saint Patrick’s, patró d’Irlanda, l’organització del certamen ha tornat a preparar un cap de setmana de prèvia després de l’èxit que va tenir l’any passat.  Així, per segon any, Tortosa commemorarà el Saint Patrick’s Day amb un concert el proper divendres 16 de març, a partir de les 20 h a la plaça de l’Ajuntament. Hi actuaran el Cor la Binota, Cor Flumine, Celtic Pipers, Ian Lints, Mag Ignasi, i Sláinte Irish Music. Com l’any passat, també hi haurà una degustació de dos dels plats més típics de la gastronomia irlandesa, fish’n chips (el peix amb patates fregides) i l’irish stew (estofat irlandès).

Com a novetat, el dissabte 17 de març, Saint Patrick’s, a les 12 h l’organització ha previst una primera ‘Parade in Market’ (desfilada) on participaran els Abanderats de Tortosa que, per primera vegada, portaran les sis banderes irlandeses, incloses les de les quatre províncies. Des de l’organització també es decoraran de color verd diversos indrets de la ciutat, com la plaça de l’Ajuntament o el pont de l’Estat.

Per |2018-03-07T18:36:34+00:006, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada