Investigada la propietària d’un establiment comercial de la Ràpita per tràfic de drogues

Agents del Destacament de Protecció de la Natura al delta de l’Ebre (DEPRONA) de la Guàrdia Civil han pres declaració a la propietària d’un establiment comercial de Sant Carles de la Ràpita per vendre substàncies estupefaents a l’interior del comerç que regenta. La Guàrdia Civil estava fet comprovacions a diversos locals sobre el comerç il·legal de complements de moda fabricats amb subproductes derivats d’animals protegits quan, el passat dijous, van trobar diverses quantitats de droga dosificada en una de les botigues – on, per altra banda, els productes que s’hi venien eren legals-. La droga estava amagada en espais de difícil accés i preparada per a la venda al detall. En concret, es van intervenir 26 dosis d’haixix, amb un pes total de 100 grams. Els agents dels DEPRONA van prendre declaració a la dependenta i titular del comerç en qualitat d’investigada per un presumpte delicte de tràfic de drogues.
Per |2018-03-06T12:59:46+00:005, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada