Inici de la neteja i pintura de les façanes de la plaça de l’Ajuntament de Tortosa

Aquest matí han arrancat els treballs de neteja i pintura de les façanes dels immobles que conformen la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Es tracta d’una actuació que vol millorar l’aspecte d’aquest espai central de la ciutat i el duen a terme de manera conjunta els propietaris i el consistori.

Els treballs s’allargaran durant unes tres setmanes. Els primers dies els dedicaran a netejar les façanes mitjançant l’ús de pistoles d’aigua a pressió i, si el temps acompanya, està previst que comencen a pintar les façanes dimecres. El cost de l’actuació és de prop de 41.000 euros, dels quals el 90% (36.800 euros) el subvenciona l’Ajuntament.

Per |2018-03-09T12:41:18+00:005, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada