Tallada l’AP-7 en sentit nord a l’Ametlla de Mar per un accident entre dos camions

L’AP-7 està tallada en sentit nord des de primera hora d’aquest dissabte arran d’un accident de trànsit entre dos camions a l’altura de l’Ametlla de Mar, que ha obligat a desviar el trànsit entre els quilòmetres 298 i 296. Tampoc es pot circular per un carril en direcció sud, i com a alternativa els vehicles es redirigeixen per l’N-340. El sinistre s’ha produït a un quart de nou i s’han vist implicats dos camions, un dels quals ha bolcat. A causa del l’accident, una persona ha resultat ferida lleu i ha estat atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques al lloc dels fets. També s’ha activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Per |2018-03-05T13:28:03+00:003, març, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada