La II Rogaine Serra del Montsià reunirà diumenge 170 participants

La Ràpita acollirà el proper diumenge 4 de març la segona edició de la cursa d’orientació Rogaine Serra del Montsià, organitzada pel Centre Excursionista La Foradada amb la col·laboració de la regidoria d’Esports. Tancades les inscripcions, són 170 els participants que prendran part a la II Rogaine, distribuïts en 69 equips d’entre 2 i 4 membres. Aquesta prova es durà a terme coincidint amb el Xè Canicròs de La Ràpita i la Cursa Infantil de Muntanya.

“Aquesta és la segona edició de la Rogaine, i el fet d’haver superat en inscripcions la de l’any passat ja indica que aquesta és una modalitat que agrada, en la qual intervenen elements com l’estratègia, el treball en equipi o la condició física, i estem segurs que enguany tornarà a ser un èxit esportiu i organitzatiu”, ha afirmat la regidora d’Esports, Àngela Reverté.

Els participants disposaran d’un mapa que se’ls entregarà 15 minuts abans de la sortida, davant del pavelló esportiu, on apareixen marcades les 36 fites que l’organització distribuirà per un territori d’uns 10 quilòmetres quadrats a la Serra del Montsià. Les fites, tal com quedarà senyalitzat al mapa, tenen diferents puntuacions, en funció de la dificultat tècnica i distància per arribar-hi. Cada equip segueix la seva pròpia ruta fins al moment de l’arribada, segons la seva estratègia, però en tot el transcurs de la cursa els membres del grup han d’anar junts.

Els corredors tindran 3 hores per fer un màxim de 220 punts, però val a dir que serà molt i molt complicat sumar-los tots. “Hem canviat la posició de pràcticament totes les fites que han de trobar respecte a l’any passat, pensant tant en la gent que està bé físicament i vol córrer com en altres participants que opten per pensar més estratègicament”, ha avançat el director de la cursa, Joan Zaragoza. Arbres, cases abandonades, fonts, roques, camins o qualsevol punt que sigui una mica vistós, pot albergar una fita. La primera cursa de diumenge serà el Canicròs, a partir de les 8.30 del matí. La Rogaine sortirà a les 10 hores, i a les 11 la Cursa infantil.

Per |2018-03-05T12:34:32+00:0028, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada