La cursa Lo Caspolino, novetat de la Fira Actiu Natura de Móra la Nova

Móra la Nova ja ho te tot preparat per la segona edició de la Fira Actiu Natura. Aquests dies s’han estat enllestint els camins per on passarà la primera cursa Lo Caspolino. És una de les moltes novetats que presentarà el certamen que es realitza aquest cap de setmana i també la més ben rebuda entre els veïns. Recorrerà diversos espais del municipi que es recuperen expressament.

La cursa Lo Caspolino, un rocòdrom i desenes d’activitats i empreses exposades dins del pavelló firal. Tot això podrà trobar-se aquest cap de setmana a Móra la Nova en el marc de la segona edició de la Fira Actiu Natura que en el seu segon any vol créixer i millorar els seus continguts.

Una de les novetats principals i més ben rebudes és la primera edició de la Cursa Lo Caspolino, una cita esportiva que vol convertir-se en la referent d’aquesta fira i que enllaça el passat ferroviari amb l’esport. La cursa serà solidària. De cada inscripció, un euro es donarà a la Fundació Noelia.

L’Escola d’arts plàstiques i disseny de Móra la Nova ha estat l’encarregada de fer el guardó del premi. En concret la seva directora ha dissenyat un premi molt lligat amb el motiu de Lo Caspolino. La fira serà aquest cap de setmana, el 3 i el 4 de març. Serà al Pavelló firal 1 d’octubre però les activitats se repartiran en tot el terme municipal.

Per |2018-02-28T10:29:05+00:0028, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada