Música d’arrel tradicional i un cor de veus joves, al cicle l’Hivern Musical del Conservatori a Tortosa

El cicle L’Hivern Musical del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, ofereix aquest dijous, 1 de març, una nova actuació amb entrada gratuïta, que anirà a càrrec del grup Solk. Es tracta d’una formació amb integrants del nord de Castelló i de les Terres de l’Ebre que, partint de la música d’arrel tradicional, intenten construir un estil propi amb ingredients que provenen d’estils musicals molt diversos i aparentment distants.

Aquesta mateixa setmana, el divendres 2 de març, hi haurà un nou concert en el marc d’aquest cicle que cada any organitza el centre d’ensenyament  musical de la Diputació a Tortosa. En aquesta ocasió, anirà a càrrec del cor LaBinota de Tortosa, dirigit per Maria Lombarte. Es tracta d’un cor format per joves de 18 a 25 anys que van concursar en la primera edició del concurs de corals de TV3 Oh Happy Day.

L’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Tortosa organitza anualment dos cicles de concerts gratuïts oberts a tot el públic: l’Hivern Musicalla Primavera Musical. A través d’aquesta iniciativa, el centre apropa la música a tota la ciutadania, alhora que dóna a conèixer la tasca de formació musical més enllà de les aules.

El cicle l’Hivern Musical acabarà el dijous 15 de març amb l’actuació d’un grup de cambra integrat per professors del centre. Tots els concerts són d’entrada gratuïta i tenen lloc a partir de les 20 hores, a la sala d’actes del Patronat Obrer de Tortosa.

Per |2018-02-27T10:24:13+00:0027, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada