Catorze restaurants de la Terra Alta participen a les Jornades Gastronòmiques del Corder

La comarca de la Terra Alta celebrarà del 23 de febrer al 25 de març les novenes Jornades Gastronòmiques del Corder, un certamen gastronòmic que té l’objectiu de promocionar els productes de qualitat de la contrada, especialment el corder, però també l’oli i el vi, entre altres.

En l’edició d’enguany s’han sumat a la iniciativa un total de catorze restaurants de les poblacions d’Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs. A partir d’aquest divendres oferiran menús especials en què la carn de corder hi serà present, sobretot en els plats principals, acompanyada de l’oil, el vi, les pastes, la mel, els licors… de la Terra Alta.

L’acte inaugural va tindre lloc el dijous 22 de febrer a les instal·lacions del Club Esportiu de Bot, amb la presència del president comarcal, Carles Luz, i l’alcalde Lluís Agut. També van fer parlaments el president de la denominació d’origen vinícola Terra Alta, Joan Arrufí, la representant de la denominació d’origen protegida de l’oli de la Terra Alta, Candelària Andreu, i la nova presidenta de l’Associació de Turisme Rural, Carme Miró.

S’ha editat un desplegable amb tota la informació de les jornades i dels menús, que tenen uns preus d’entre 25 i 40 euros. Les Jornades són una iniciativa del Consell Comarcal que compta amb el suport de la DOP Oli de la Terra Alta, de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i de l’Associació de Turisme Rural comarcals.

 

Per |2018-02-28T12:52:42+00:0023, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada