La Sénia, present a la fira Maderalia de València

Tres empreses de la Sénia van assistir a la fira Fimma Maderalia, a València, on s’hi exposen els materials i tecnologia per al sector de la fusta i moble. Fins al lloc també s’hi van desplaçar l’alcalde del municipi, Joan Moises, acompanyat per representants del Col·lectiu d’Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS) i per la tècnica mpal. AODL, per tal de visitar els expositors seniencs que hi van participar.

Les empreses senienques que hi van participar van ser Controlpack, del sector de l’embalatge, i Fergarcia, ferratges per a mobles, que van aprofitar aquestes jornades firals per a presentar les novetats més importants del 2018. D’altra banda, Cabisénia, fabricant de cabines de pintura, també hi va estar present, per tal de fer difusió dels seus serveis professionals. En general, els resultats de la fira han estat molt positius i les sensacions per aquest 2018 recent estrenat, indiquen que serà un any molt productiu.

Per |2018-02-22T10:10:45+00:0013, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada