El president d’honor del grup Borges ofereix una xerrada a la Fira de l’Oli de Jesús

La XXIII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i II Fira de la Garrofa de l’EMD de Jesús escalfa motors abans del cap de setmana del 23 al 25 de febrer. Aquest divendres 16 de febrer tindrà lloc la ponència del president d’honor del grup Borges, Anton Pont, sota el títol “Un empresari de l’oli d’oliva en busca de la Felicitat”. Serà a les 20:00 hores a la Sala Jordi Brull de l’EMD de Jesús. L’entrada és gratuïta, però les places son limitades.

Antonio Pont Amenós, és diplomat en IESE per la Universitat de Navarra, i acadèmic numerari de la Real Academia de Ciencias Económicas y Financieras. És l’actual president d’Honor del Grup d’Empreses Borges, és la tercera generació de l’empresa que va fundar el seu avi al 1896.

Procedent del món de la pagès, aquest va començar l’activitat centrada en la compra i venda d’agroalimentaris i no va ser fins als anys 60 quan es va crear la marca Borges com a etiqueta de qualitat dels olis. Més enllà de la decidida aposta per la internacionalització.

Per |2018-02-22T10:10:50+00:0013, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada