Pilar Miró assumeix la presidència de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta

L’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, que engloba més de 80 empreses turístiques de la comarca (cases rurals, apartaments, hotels, restaurants, cellers, molins i empreses d’activitats, entre altres) té nova presidenta. Pilar Miró ha agafat el relleu de Felip Segura, qui havia liderat l’Associació durant més de 6 anys.

La nova Junta, formada per 9 membres, compta amb bona part de la Junta anterior i afegeix noves incorporacions. Pilar Miró destacava la feina feta pel seu predecessor, Felip Segura: “Ha sabut donar una bona empenta a l’Associació, créixer en socis, unir al sector i ser un interlocutor vàlid en les meses de Turisme, creant sinèrgies público-privades tant importants per una destinació com la Terra Alta”.
La Junta ha volgut també agrair-li tota aquesta tasca al llarg de tants anys amb un detall.

Per |2018-02-19T12:21:47+00:0012, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada