Imagine

En el transcurs del temps, poc a poc, i després de rebre moltes garrotades, però també moltes alegries, t’adonés que la vida són petites coses, tan simples com un: bon dia, un adéu, un t’estimo. Paraules simples, però que arriben al cor, paraules simples  que no costen res de dir i  no sé sap per quin motiu les anem deixant de banda i de repetir. Llavors, en un dia qualsevol, d’aquell que et dona per reflexionar, per pensar o simplement fer balanç, penses quants amics has deixat pel camí, perquè un dia vas oblidar de dir fins aviat? A quanta gent meravellosa has deixat de conèixer, simplement per no dir bon dia? A quanta gent has deixat d’estimar per no recordar-li que l’estimes?

Evidentment, aquestes preguntes són difícils de contestar, totalment íntimes i privades. Però, ningú em negarà que són per a reflexionar, ningú en negarà que si no oblidéssim tan sovint pronunciar estes paraules tan boniques i elegants seriem més feliços i alegres, tindríem més amics i la vida ens aniria millor a tots. Segurament, seria un exemple de l’efecte papallona, aquell efecte que diu que petites pertorbacions a llarg termini provoquen grans canvis.

Per acabar aquesta petita reflexió, una reflexió del dia a dia, del moment en què vivim o simplement perquè a la maduresa o en l’equinocci de la vida veus les coses d’una manera diferent, més agradables, més pausades i tranquil·les. Llavors, et ve de gust escoltar aquella cançó que curiosament dona nom aquesta sintonia, tanques els ulls i poses la imaginació. Aquella imaginació que un dia va posar John Lennon, per composar: Imagine.

Batiste Forcadell

Des de la República dels Alfacs.

Per |2018-02-12T10:09:14+00:0012, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada