L’Aldea comptarà amb un pressupost de quatre milions d’euros per al 2018

L’Aldea comptarà amb un pressupost de quatre milions d’euros per al 2018. La iniciativa més destacada d’enguany es destinarà a la promoció municipal i afectarà a totes les àrees del govern. La campanya s’anomena L’Aldea, Horta del Delta. Té com a objectiu coordinar totes les iniciatives i activitats municipals per posar en valor els actius de la pagesia, difondre la estratègica situació del municipi, donar suport al comerç de proximitat i exposar valors històrics i turístics del terme. N’hem parlat amb l’alcalde del municipi, Dani Andreu.

 

Per |2018-02-09T12:34:28+00:009, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada