L’Aldea posarà en marxa el Pla de Dinamització del Comerç

L’aldea posarà en marxa un Pla de Dinamització del Comerç. El Pla inclourà formació, coordinació amb les accions directes i campanyes publicitàries específiques i generals i prestarà especial atenció a la utilització de les noves tecnologies. Seran objectius prioritaris la motivació del comerç local, creació de sinergies entre turisme i comerç i promoure i incentivar la compra al comerç local.

Així es va presentar el nou logotip anomenat ALCOTUR que juga amb la terminologia i colors corporatius del municipi. Aquest símbol acompanyarà totes les accions promocionals i publicitàries del Pla de Dinamització. Durant aquest mes de febrer també es posa en marxa la creació d’un portal web de ALCOTUR , on s’identificarà l’oferta comercial i l’oferta turística de l’Aldea, geolocalització de negocis, productes i especialitats. Un portal on l’usuari s’informi d’on poder comprar, menjar, dormir i que visitar al municipi.

Per |2018-02-13T17:34:25+00:008, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada