La Ràpita emprèn les obres de millora de la pista de patinatge

L’Ajuntament de La Ràpita ha començat les obres de millora de la pista de patinatge, que inclouen el tancament perimetral de tot l’equipament i també la construcció de dos vestidors addicionals als dos existents, de manera que els esportistes en podran fer un ús en millors condicions i també més competicions i de relleu més fluid de les que fins ara era possible. La inversió d’aquesta important actuació s’eleva a 273.360 euros.

Els treballs en marxa permetran tancar tot el perímetre de la instal·lació, d’uns 110 metres quadrats, ja sigui amb trams cecs de paret i sobretot amb grans finestrals per mantenir una bona lluminositat de l’espai, de manera que s’evitarà l’entrada de vent i fred, i també de brutícia a l’interior del recinte. Així mateix, s’habilitaran dos vestidors en una planta superior on també hi haurà un magatzem, de manera que la pista podrà acollir esports més diversos i millorar la fluïdesa de les competicions, ja que ara les pistes s’havien de quedar sense activitat fins que els equips abandonaven els dos únics vestidors existents. També s’instal·laran plaques solars com a contribució energètica per a l’aigua calenta.

“Amb els treballs que ja hem posat en marxa, de tancament perimetral i de construcció de dos vestidors, es podrà donar un ús més ampli a l’equipament, en horaris, amb millor climatització, i ampliem modalitats que fins ara no era possible practicar pel fet que és una pista oberta”, ha explicat l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós.

L’empresa Gilabert Miró ha estat l’adjudicatària d’aquesta obra, que té un termini d’execució de 4 mesos i que s’emmarca en tot un paquet d’actuacions amb les que l’equip de govern ha volgut resoldre les mancances existents en matèria d’equipaments esportius al municipi. “S’inicia una de les últimes actuacions previstes aquesta legislatura en equipaments esportius, entre les quals també hem fet la coberta de la pista del camp de futbol, el camp de gespa de futbol-7 o el pavelló 2 que ja està en la recta final, amb l’objectiu de solucionar el dèficit històric en instal·lacions esportives, per tal de posar a disposició dels clubs, entitats i esportistes rapitencs les instal·lacions que mereixen i que han de facilitar la pràctica dels diferents esports”, ha apuntat.

 

Per |2018-02-09T15:33:19+00:008, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada