Investiguen l’incendi en un bloc del carrer Cervantes d’Amposta

Agents de la Policia Local d’Amposta van haver de desallotjar aquest dijous 1 de febrer a la matinada, els veïns del bloc del carrer Cervantes n. 29 per l’incendi a la planta baixa d’aquest edifici. Els agents, que van rebre l’avís a les 01:40 hores, van haver d’utilitzar diverses eines per poder accedir al domicili on s’havia originat l’incendi i poder salvar la veïna, que no responia als avisos dels Serveis d’Emergències per la intensitat del fum que hi havia.

Un agent de la Policia Local va haver de ser visitat al Servei d’Urgències de l’Hospital Comarcal d’Amposta per inhalació de fum. Els quatre veïns del bloc van ser atesos pels serveis mèdics al mateix lloc dels fets. Segons ha informat el cos dels bombers a la Policia Local, el foc podria haver estat provocat, motiu pel qual s’està realitzant la investigació dels fets.

Per |2018-02-09T15:33:13+00:008, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada