Dertosa, nou nom de l’Institut Joaquin Bau

Dertosa, la denominació romana de la capital del Baix Ebre s’ha imposat a altres tretze propostes on hi havia noms de personalitats vinculades al centre, com Pérez Bonfill, Gerard Vergés o Mossèn Manyà o altres toponimis proposats, com El Port, Illa de Genòva o Ilercavònica. El procés per retirar el nom del polític franquista tortosí encara no ha acabat, falta un informe de l’ajuntament i l’aprovació definitiva del departament d’Ensenyament. La reivindicació del canvi de nom venia de lluny, però no va ser fins l’any passat que la comunitat educativa va aprovar iniciar el procés.

Per |2018-02-09T12:28:26+00:008, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada