Denuncien un veí del Mas de Barberans per comprar per internet 6 quilos de picadura de tabac

La Guàrdia Civil de la Ràpita ha intervingut 6 quilos de picada de tabac, adquirides suposadament a través d’internet. Els fets es remunten al dia 3 de febrer arran l’alerta d’un treballador d’una empresa de paqueteria. Aquest va avisar que un dels paquets que tenien al magatzem feia una forta olor de tabac. Després d’intervenir-lo es van realitzar gestions per identificar el destinatari que era un home de 60 anys i de nacionalitat romanesa amb domicili a Mas de Barberans.

Després de localitzar el destinatari es va procedir a l’obertura del paquet en la seua presència. Dins van trobar 6 bosses de plàstic transparent que contenia tabac de picada, amb un pes de sis quilos, mancant de qualsevol tipus de documentació que permetés conèixer la procedència, ni precintes intercomunitàris. Els agents van determinar que la mercaderia havia estat adquirida a través d’un portal d’anuncis d’Internet i va denunciar l’home per contraban.

La Guàrdia Civil preveu als consumidors que la comercialització de tabac fora de les vies legals establerts està prohibida, no comptant amb totes les garanties de qualitat i control a què es troba sotmès aquest producte.

Per |2018-02-12T12:41:01+00:008, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada