La Rua del Carnaval de Deltebre superarà novament el miler de participants

Deltebre celebra el Carnaval durant el cap de setmana del 17 i 18 de febrer. Així, i sota el lema de “Xera Manuela!”, des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha organitzat un programa complet d’activitats en el qual destaca, una vegada més, la Rua que es realitzarà pels carrers del municipi.

A hores d’ara, la Rua compta amb 25 comparses inscrites i, per tant, superarà novament el miler de participants, més tenint en compte que resten 10 dies per a la cita.  L’alcalde, Lluís Soler, ha recordat
que “el Carnaval no només ens ajuda a assolir el nostre objectiu d’enlairar Deltebre, sinó que també és un dels esdeveniments que genera més cohesió social i festivitat entre els veïns i veïnes del municipi”.

Enguany el cap de setmana del carnaval a Deltebre presenta dues novetats. Una primera, els menús gastronòmics del Carnaval que es realitzaran dissabte a la nit amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i facilitar que la gent que visita el municipi, així com els propis participants a la Rua, puguin gaudir de la gastronomia del territori. Actualment són 7 els restaurants participants i els menús presentats oscil·len entre els 15€ i els 28.50€. La segona novetat fa referència al taller de màscares, dirigit als més menuts, que donarà el tret d’inici al Carnaval de Deltebre i que es realitzarà el dissabte pel matí, a les 11 hores, a la Biblioteca Delta de l’Ebre.

La resta d’activitats del programa
El dissabte 17 de febrer, a banda del Taller de Màscares que es realitzarà pel matí, també es realitzarà la Rua. Aquesta s’iniciarà a les 17 hores a la cruïlla entre l’avinguda Assumpció i el carrer Robert Graupera, i finalitzarà el seu recorregut, a partir de les 18.30 hores, a la plaça Vint de Maig on es continuarà la festa amb el lliurament de sis premis, tres més que l’any anterior, i música. Per la nit, la festa continuarà a la discoteca Muum, amb temàtica lliure de disfresses.

A l’endemà pel matí, al Recinte Firal, es realitzarà la tercera edició del Carnaval Caní amb la col·laboració de l’associació DeltaRescat. Finalment, els més petits també tindran una cita al Carnaval amb la Festa Infantil del diumenge a la tarda. Un acte que es realitzarà al Casal de l’Esport “Lo Salat” i que comptarà amb animació, concurs de disfresses i xocolatada.

Per |2018-02-13T17:34:30+00:007, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada