Ferran Bel renuncia al càrrec d’alcalde de Tortosa

Ferran Bel deixarà de ser alcalde de Tortosa. Aquest matí ha anunciat la seva renúncia al càrrec, que es formalitzarà demà dijous a les 20h en un ple extraordinari. Serà dissabte, amb la convocatòria d’un altre ple, quan es passarà el relleu d’alcaldia a l’actual segona tinent d’alcalde, Meritxell Roigé, com a primera alcaldessa de Tortosa. Amb la renúncia, Bel també deixa l’acta com a regidor al consistori, fet que permetrà l’entrada d’un nou regidor, Josep Cugat, actual alcalde de Bítem.

Bel ha estat alcalde de CiU a la capital del Baix Ebre des de l’any 2007. Des de 2015 ha governat la ciutat amb el suport d’ERC, any que també es escollit diputat del PDeCat al Congrés dels Diputats, on és el responsable econòmic. Recentment va ser escollit responsable d’Acció Política i Estratègia Municipal dins el secretariat nacional del PDeCat. Ha assegurat sentir-se “satisfet, no només per la feina feta, sinó pel context en que l’hem fet amb pràcticament 11 anys”.

Bel ha tingut paraules d’agraïment per a les associacions veïnals, entitats, companys de govern, regidors i institucions municipals, així com també a la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya o al govern estatal. Ha assegurat que tenia pensat deixar el càrrec fa alguns mesos però que el context polític l’ha obligat a retardar-ho. Tot i que té previst reincorporar-se a la seva activitat professional com a economista, de moment, continuarà amb la vida política com a diputat al Congrés de Diputats i com a membre de l’executiva nacional del PDeCAT.

 

Per |2018-02-13T17:34:54+00:007, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada