Comencen les obres de reparació i arranjament del camí de la Séquia de la Foia, a Ulldecona

El passat 1 de febrer van començar els treballs per netejar i asfaltar el camí de la Séquia de la Foia, entre la carretera d’Alcanar i la Bassa del Montsià, molt malmès després d’anys sense fer-ne cap actuació. La inversió per part de l’Ajuntament d’Ulldecona és de quasi 24.000 euros i les obres d’arranjament les executa l’empresa Contregisa. Segons ha explicat el regidor de Serveis Generals i Agricultura, Demetrio Querol, “en total, els treballs afecten un tram d’1’5 km de recorregut, un total de 5.700 m2 de camí, i està previst que durin aproximadament una setmana”. Mentre durin els treballs, el camí estarà tallat al trànsit.

En els darrers mesos, des de l’Ajuntament d’Ulldecona, s’han dut a terme obres diverses en altres camins municipals per tal de millorar-ne les condicions de seguretat i facilitar la circulació, sobretot en l’accés a les finques per part dels pagesos que les treballen.

Per | 2018-02-12T10:17:58+00:00 7, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari