Tortosa incrementa el topall d’abonaments a preu reduït del bus urbà a 250 viatges

El topall dels abonaments a preu reduït del bus urbà a la ciutat de Tortosa ha passat de 150 a 250 viatges, tant per a jubilats, estudiants i famílies nombroses. Aquesta és una de les millores que s’han inclòs aquest any gràcies a les demandes tant de les Associacions de Veïns com dels ciutadans.

A banda també s’han inclòs noves parades i s’han millorat algunes d’existents, com són la incorporació de bancs en tres parades, marquesines i plafons informatius. Una de les línies que obté més canvis és la L3, que arriba fins al nucli antic i on s’han inclòs noves parades. Aquestes parades on s’han instal·lat bancs són a l’avinguda Canigó (Institut C. Despuig, L2), als porxos de la plaça Constitució (L1), i a l’avinguda Generalitat (davant Parc Municipal, L1 i L3).

Per altra banda, els nous indicadors de parada s’han situat a 10 punts de la ciutat: a l’avinguda Canigó-Institut C. Despuig; a l’avinguda Generalitat entre Teodor González i República Argentina; a la plaça Constitució; al carrer Montcada davant de l’edifici de les Delegacions; a la plaça Mossèn Sol; a la plaça Immaculada; a l’avinguda Remolins en dos punts, un davant l’accés a la URV i l’altre a l’alçada de l’embarcador a l’Antic Escorxador, i, finalment, a l’avinguda Felip Pedrell davant del Mercat Municipal.

Per |2018-02-08T15:34:25+00:006, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada