La IV Fira TortosAntic exposarà fins a 14.500 peces

La IV edició de la Fira Descarregada d’Antiguitats, TortosAntic, exposarà del 16 al 18 de febrer fins a 14.500 peces d’antiguitats, broncanteria i vintage, que es trobaran a la venda amb preus molt variats. El regidor de fires, Emili Lehman, ha destacat la consolidació de la fira, on en l’edició anterior van assolir fins a 3.000 visitants durant els tres dies de fira. “És una fira de territori, les visites no són només de la ciutat sinó que per les dades de les vendes dels expositors veiem que són visites d’arreu del territori” ha explicat Lehman.

Per la seva banda, un dels organitzadors de la fira, Josep Maria Camps, ha posat de relleu el nombre d’expositors que enguany es situen en els 24: “Hi ha fires de capital de provincia que en celebren anualment i els visiten 15 expositors”. Camps també ha senyalat que durant la fira, a través de les butlletes de l’entrada, es farà un sorteig d’una antiguitat, exposada al costat del punt d’informació. El sorteig es durà a terme el diumenge 18 de febrer, a les 30:30h.

Pel que fa a les entrades, aquestes es poden aconseguir per 3 euros i són d’un únic accés al dia. També es poden adquirir online a www.tortosantic.com a un preu 1.50€ amb la compra mínima de 2 entrades. La fira s’obrirà divendres 16 de febrer de 17h a 21h i el dissabte i diumenge restarà obert de les 11h a les 21h.

Per |2018-02-08T17:04:27+00:006, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada