Decomissen 93 arts de pesca prohibides a Sant Carles de la Ràpita

Agents de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita van decomissar fins a 93 arts de pesca prohibits, denominats gànguils, utilitzats per a la captura d’angula. En un operatiu per a l’eradicació d’aquesta captura furtiva, els agents van sorprendre una persona en una embarcació recreativa com a ús de pesca professional. Els agents van identificar-lo i inspeccionar l’embarcació, on s’hi van trobar les arts de pesca il·legals per a la captura de peix i marisc.

La infracció s’ha posat en coneixement al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, per a l’obertura d’un procediment sancionador.

Per |2018-02-07T12:42:58+00:005, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada