Terracota acull l’exposició “La mirada de les Dones”

Del 3 al 28 de febrer, la Sala 2, sala d’exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, acollirà l’exposició del pintor canareu Llagostera, “La mirada de les Dones”, un seguit de pintures de gran format i tècnica mixta. De fet el centre, amb aquesta activitat, s’uneix un cop més a les organitzades per l’Associació de Dones de la Galera per celebrar el proper 5 de febrer Santa Àgueda, patrona de les dones.

Llagostera serà la segona vegada que exposa al Museu Terracota de manera individual, la primera, ho va fer l’any 2009, tot i que de manera col·lectiva ho ha fet en tres ocasions, a través del grup d’artistes que conjuguen diferents disciplines, anomenat Foll’Art. Llagostera, s’ha format professionalment a l’Escola d’Art de Tortosa, a l’Escola Taller de Vinaròs i ha rebut classes particulars a Barcelona.

Les seves obres, sovint són olis, als que afegeix materials quotidians recuperats, com ara: bocins d’espills, botons, cartró, ceràmica, etc. això vol dir que el quadre és autònom com a objecte amb independència del que representa, i, això recorda una mica al Cubisme, com també, els rostres un xic geomètrics, el que no hagi sensació de profunditat a les seves composicions o la no existència de detalls.

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el 3 de febrer a les 19’00 hores al Museu Terracota i es podrà veure fins al 28 de febrer.

 

Per |2018-02-08T17:05:30+00:001, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada