La primera edició del Concurs de Música i Versos d’Alcanar espera atraure artistes d’arreu del territori

Les persones i els grups interessats es poden inscriure abans del 12 de febrer de 2018. L’associació Música al Brancal ha engegat el primer Concurs de Música i Versos d’Alcanar, que se celebrarà el pròxim 21 d’abril, a partir de les vuit de la nit. El període d’inscripció és obert i finalitza l’11 de febrer.

Després de l’èxit de participació i assistència de les tres edicions de la Ruta de Música i Versos pel nucli antic d’Alcanar, enguany l’entitat ha fet un pas més i ha organitzat aquest concurs, que té com a objectiu posar en valor els nous talents i reunir artistes locals i d’altres indrets.

El concurs s’iniciarà a la plaça de Sant Miquel. Al llarg de dos hores i mitja, els artistes participants actuaran en punts singulars del centre històric. L’espectacle comptarà amb altres actuacions artístiques i estarà amenitzat amb tapes i vins del territori que invitaran els espectadors, un any més, a xalar a través dels sentits.

Les bases del concurs detallen que poden participar-hi solistes o grups, amb un màxim de vuit integrants, de qualsevol estil musical, però sempre amb un format acústic. Les persones o els grups interessats cal que consulten aquestes bases i que facen arribar la seua proposta a l’entitat a través de l’adreça musicalbrankal@gmail.com. El jurat estarà format per membres de l’entitat organitzadora i per músics locals. Els dos premiats rebran un import de 300 i 70 euros.

L’associació Música al Brancal naix l’any 2014 per la inquietud d’un grup de jóvens amb l’objectiu de dinamitzar culturalment el municipi, diversificar l’oferta d’activitats culturals i potenciar la participació ciutadana.

Per |2018-02-08T17:05:23+00:001, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.