La BTDe celebra el seu primer aniversari amb més de 900 usuaris actius

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Deltebre (BTDe) celebrarà aquest dijous 1 de febrer un any de la seva posada en funcionament per tal de facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes del municipi. Aquesta plataforma online compta actualment amb més de 900 usuaris actius que visiten de manera sovint les diferents ofertes de treball i cursos de formació que es publiquen.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha valorat positivament l’acceptació de la BTDe durant aquests 365 dies i ha explicat que “aquesta borsa de treball va néixer com a una eina per impulsar la inserció laboral fomentant la igualtat d’oportunitats entre tota la ciutadania, tal com ens vam comprometre en la campanya electoral”. En aquest sentit, Soler ha recordat que “la BTDe és tan sols una de les accions que estem realitzant per dinamitzar l’economia local tenint en compte la fràgil situació econòmica del municipi a causa de l’elevada taxa d’atur”.

Per a facilitar la igualtat d’oportunitats, la plataforma de la BTDe funciona amb un motor de cerca que posa en contacte els empresaris que presenten la seva oferta de treball amb els usuaris demandants de feina, a partir de les seves característiques anotades en el procés d’inscripció. En total, durant aquest any, s’han inscrit 52 empreses i s’han comunicat més de 240 ofertes de treball a les Terres de l’Ebre. La majoria de les quals relacionades amb la categoria del sector turístic, seguit de la de comercial i vendes, i també de la de restauració.

La BTDe també publicita els diferents cursos de formació que es realitzen a Deltebre, no només els impulsats pel propi ajuntament. Enguany s’han difós més de 50 cursos de formació, facilitant que la ciutadania es pugui inscriure online. Just aquesta setmana, des de l’Ajuntament de Deltebre s’informava de l’inici dels diferents cursos de formació impulsats pel consistori.

Per |2018-02-06T18:27:08+00:001, febrer, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada