Puigdemont, a Comín: “El pla de Moncloa triomfa. Això s’ha acabat”

El candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, va enviar diversos missatges al conseller destituït Toni Comín aquest dimarts després de l’ajornament del ple d’investidura. Segons ha gravat una càmera de Telecinco que ha registrat la pantalla del mòbil del diputat d’ERC, Puigdemont li ha dit: “Tornem a viure els últims dies de la Catalunya republicana. El pla de Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat i que gràcies a això puguin sortir tots de la presó. Si no, el ridícul històric és històric”. A més, i tal i com ha publicat ‘El programa de Ana Rosa’ aquest dimecres al matí, Puigdemont afegeix -a través de la conversa per l’aplicació de missatgeria Signal-: “Suposo que tens clar que això s’ha acabat. Els nostres ens han sacrificat. Almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo), però jo ja estic sacrificat tal i com suggeria Tardà”.

Comín ha rebut els missatges de Puigdemont en un acte de l’N-VA a Lovaina -on ha substituït precisament el president destituït. Puigdemont també ha dit a Comín: “No sé el que em queda de vida (espero que molta!). Però la dedicaré a posar en ordre aquests dos anys i a protegir la meva reputació. M’han fet molt de mal, amb calúmnies, rumors, mentides, que he aguantat per un objectiu comú. Això ara ha caducat i em tocarà dedicar la meva vida en la defensa pròpia”.

El president i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha defensat aquest dimecres després de la publicació a T5 de les seves converses amb Toni Comín que és “humà” i té moments de dubte, però que no farà cap pas “enrere”. En una piulada, Puigdemont també ha dit que com a periodista ell sempre havia entès que “hi ha límits, com la privacitat, que mai s’han de violar”. “Sóc humà i hi ha moments que també jo dubto. També sóc el President i no m’arronsaré ni em faré enrere, per respecte, agraïment i compromís amb els ciutadans i el país”, ha afegit, tancant el missatge amb un “seguim!”.

Per |2018-02-01T14:58:01+00:0031, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada