Movem Tortosa vol que l’Ajuntament es sumi a les concentracions per unes “pensions dignes”

La confluència d’esquerres presentarà una moció al ple de febrer que demana, entre altres coses, que la revalorització anual de les pensions no sigui inferior al 1,25%, que ja seria un punt més que el 0,25% aprovat pel govern espanyol per 2018, el mínim que permet la llei. “Volem que l’Ajuntament es comprometi a donar suport a les manifestacions que es duen a terme davant de l’Ajuntament tots els dilluns a les 12 del migdia” ha demanat el portaveu, Jordi Jordan.

Tanmateix, demanen que la reforma del sistema de cotitzacions socials es faci de forma consensuada per tots els actors representants al pacte de Toledo i que el govern del PP no la imposi de forma unilateral. Com ha explicat el portaveu de Movem, Jordi Jordan, la formació es favorable a incloure un impost progressiu per tal de garantir el fons de reserva de les pensions.

 

Per |2018-01-31T18:24:38+00:0031, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada