L’oli gurmet riberenc ‘Dolium’ aconsegueix el seu primer reconeixement

L’oli gurmet de la Ribera d’Ebre, Dolium, ha obtingut el seu primer reconeixement en el marc de la celebració Fira Intercomarcal de l’Oli (FIO) de Móra la Nova. De fet ha obtingut el Segon Premi en la categoria d’Olis de producció convencional, i subcategoria d’Olis fruitats verds, després de ser valorat pel Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. El lliurament d’aquests guardons va ser un dels darrers actes de la FIO 2018, que va tancar portes el diumenge a la nit, després de dos dies d’intensa activitat.

Professionalització del sector oleícola
Més enllà de treure al mercat un producte de marca pròpia, l’objectiu del projecte és la professionalització i la millora de la competitivitat de les empreses riberenques, tot plegat per diversificar l’economia de la comarca. En la mateixa categoria que participava l’oli riberenc, han participat productors que, a part de participar en aquest projecte col·lectiu, també ho fan com a productors autònoms. Així, el primer premi en la categoria d’Olis de producció convencional i subcategoria d’Olis fruitats verds de la FIO 2018 ha estat per a Les Àrgoles de Miravet i el tercer, per Olis Montané de la Torre de l’Espanyol. Tots dos productors formen també part del projecte de l’oli Dolium.

Per |2018-02-01T12:37:45+00:0030, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada