L’Aldea comptarà amb un pressupost de quatre milions d’euros per al 2018

La iniciativa més destacada d’enguany es destinarà a la promoció municipal i afectarà a totes les àrees del govern. La campanya s’anomena L’Aldea, Horta del Delta. Té com a objectiu coordinar totes les iniciatives i activitats municipals per posar en valor els actius de la pagesia, difondre la estratègica situació del municipi, donar suport al comerç de proximitat i exposar valors històrics i turístics del terme. El projecte també pretén ressaltar “la immillorable dotació de serveis i la qualitat de vida acompanyada d’una baixa fiscalitat” del municipi.
Entre els projectes de rellevància que hi figuren al full de ruta del pressupost d’aquest 2018 hi son:
 • Arranjament d’una part dels 45.290 m2 de terrenys de ADIF, antiga traça del tren, recentment posats a disposició pública conjuntament amb els quatre immobles de les antigues instal·lacions ferroviàries entres les que destaca l’edifici de la Antiga Estació de l’Aldea
 • Assolir  l’execució del 2n tram del Carril Bici a l’Ermita.
 • Execució d’una nova rotonda a l’av. Catalunya.
 • Ubicació de noves instal·lacions a places municipals.
 • Redacció del projecte de l’SCRUA com a Centre Cultural del Poble.
 • Important arranjament del camí paral·lel a la Sèquia Mare.
 • Nou accés al Col·legi 21 d’Abril
 • Obres per ubicar la Biblioteca Municipal al Casal Jove
 • Càmeres de videovigilància per millorar la seguretat
 • Noves instal·lacions d’enllumenat públic per generar estalvi energètic.
 • I com a projecte significatiu l’enderroc de l’antic Pont de la Via.

També tenen continuïtat les polítiques d’ocupació tant a nivell municipal com coordinades amb el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Consell Comarcal del Baix Ebre, el compromís del govern amb la transparència i la millora dels mitjans de comunicació locals, les polítiques socials adreçades de manera concreta a facilitar l’accés dels més menuts de famílies desfavorides a activitats extraescolars d’entitats municipals i la continuïtat amb la millora de la imatge general del municipi. Des del consistori destaquen que “tot això significa un gran esforç d’equilibri pressupostari donat que per 11è any consecutiu es mantenen els impostos congelats”.

Per |2018-01-31T10:12:34+00:0030, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada