Xavier Faura promou la plataforma Tortosa Sí i podria ser cap de llista d’ERC amb una coalició

Una de les grans incògnites de les propers eleccions municipals a Tortosa, qui pot ser el cap de llista d’Esquerra Republicana a Tortosa, ja té un nom de pes damunt la taula. Es tracta de l’advocat Xavier Faura, qui ja ha començat a treballar amb la creació d’una plataforma que porta el nom de “Tortosa sí”, amb la mirada posada a les eleccions municipals de maig de 2019.

Xavier Faura ha reconegut en exclusiva a Canal Terres de l’Ebre que té com a objectiu liderar aquesta plataforma ciutadana, mirant de congregar professionals i ciutadans compromesos amb la ciutat de Tortosa. Ho defineix com “un projecte obert”, i “compromès amb el país, amb la justícia social i amb una Tortosa ambiciosa”, per a que tot plegat aporti a les Terres de l’Ebre del lideratge que necessita per reequilibrar Catalunya.

Aquesta plataforma de Tortosa no amaga la seva proximitat i voluntat de col·laborar amb Esquerra Republicana de Catalunya de cara a configurar una possible coalició a les properes eleccions municipals a la ciutat, fet que podria posicionar Xavier Faura com el cap de llista d’una possible coalició entre ERC i Tortosa Sí. Prèviament però caldrà que ho decideixen els òrgans interns del partit republicà durant els propers mesos.

L’actual cap de llista d’ERC a Tortosa, Josep Monclús, ja va anunciar en declaracions a l’emissora municipal de la ciutat que no repetirà a les properes municipals, fet que ja obligava els republicans a buscar un nou candidat. Cal recordar així mateix que en les darreres municipals, ERC va ser la segona formació política, darrere de CiU, amb quatre regidors.

Per |2018-01-30T10:10:43+00:0026, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada