L’Auditori presenta ‘A Vore’, una reinvenció de la jota ebrenca amb Sònia Gómez, Astrio i Ramon Balagué

El programa Escenes de l’Auditori acull aquest cap de setmana ‘A Vore’, un projecte de mestissatge que parteix de la cultura popular de les Terres de l’Ebre en les diferents manifestacions que ha adoptat al llarg del temps. L’espectacle posa en diàleg la ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, el trio de funk, nujazz i rock Astrio, Ramon Balagué i un grup d’artistes de música tradicional (Pau Puig, dolçaina, i Carme Balagué, balladora). ‘A vore’ és un projecte de recerca musical i de dansa que treballa a partir de les expressions tradicionals de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.

Ramon Balagué és realitzador audiovisual i és responsable de programes de divulgació de TVE com ‘Redes’ o ‘El Cazador de cerebros’. També és músic i ha composat per a coreògrafs com Rafael Bonachela, Roberto Olivan o la companyia IT dansa.

De la seva banda, Sònia Gómez és ballarina, performer i coreògrafa. Les seves creacions són muntatges multidisciplinaris.

Per |2018-01-29T18:14:53+00:0026, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada