La Diputació i CaixaBank fomenten la reinserció laboral mitjançant un programa de manteniment de l’ecosistema

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i Ignasi López, director del departament de Ciència de la Fundació Bancària ”la Caixa” , han renovat avui a la Diputació de Tarragona el seu compromís anual amb la conservació i millora del patrimoni natural i el foment del treball de persones en risc d’exclusió social a la demarcació de Tarragona.

Les actuacions s’orienten a l’execució de projectes que repercuteixen positivament en la salut humana i contribueixen a disminuir l’impacte del canvi climàtic. Amb una aportació de 350.000 euros per al 2018, l’Obra Social “la Caixa” impulsa aquest programa que permet la integració de col·lectius en risc d’exclusió, a través dels projectes que selecciona, gestiona i supervisa un equip humà de la Diputació de Tarragona.

Concretament a les Terres de l’Ebre es duen a terme actuacions d’adaptació al canvi climàtic i de prevenció d’incendis al bosc del Burgar a Sant Carles de la Ràpita. Actuació sobre el pi blanc per a protegir l’alzinar del bosc, desbrossat selectiu matollar baix i esporga arbrat alt, poda i retirada de restes forestals. Els treballs aniran a càrrec de la Fundació Astres Terres Ebre. També es durà a terme la restauració per a ús públic del segon camí de Salva-aigües i la Casa del Prat a Camp-redó (pedania de Tortosa). Amb el desbrossament del camí, acotació zona de pas, talat d’arbrat, anivellament de camí i recollida d’inorgànics. Desenvoluparà l’actuació la Fundació privada Pere Mata.

Per |2018-01-30T16:47:23+00:0026, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada