La CUP de Tortosa proposa adherir-se al contracte de la brossa del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La CUP Tortosa proposa revalorar que els serveis de brossa i neteja es gestionin a través del Consell Comarcal del Baix Ebre, que un cop signat deixa l’aporta oberta a l’adhesió de d’altres municipis. El portaveu del partit, Xavi Rodríguez ha expressat que seria una manera de “reconèixer que van fer una aposta per a la que no estaven preparats tècnicament”. Els cupaires han tornat a posar de manifest que la situació del contracte que manté en prorroga la ciutat és “surrealista” i que des del govern els han traslladat que “no volen fixar una data perquè encara no saben quan es farà públic en nou concurs i les clàusules”. Rodríguez ha criticat que després dels 10 anys que havia de durar el contracte, aquest havia quedat obsolet. “Això respon a una mala gestió per part del govern” ha titllat Rodríguez, qui ha afegit que “és un contracte que a l’Ajuntament de Tortosa li va gran perquè no té capacitat ni capacitat ni recursos tècnics per redactar-lo i per determinar de forma concreta les normatives i requeriments tècnics que necessita un contracte d’aquesta envergadura”.

Per la seva banda l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel ha respost que “no és una qüestió que l’Ajuntament no tingui capacitat tècnica perquè ho ha estat gestionant fins ara”. Ha assegurat que a la comissió s’ha informat que l’estudi econòmic financer ja està en intervenció i que s’estan redactant els plecs i ha demanat que “no es pose als tècnics en batalles polítiques de curta volada”. Bel ha s’ha mostrat segur que el contracte podria estar llest durant el primer trimestre d’aquest any. “Això a la CUP li agradarà: hi haurà més personal, més hores de neteja i recollida, es canviarà tot l’equipament, i se soterraran els contenidors al casc antic. Ara bé, és un contracte complex, el més gran que traurà l’Ajuntament de Tortosa”, ha defensat l’alcalde.

Per |2018-01-30T16:47:36+00:0025, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada