E.V.A, la comèdia dramàtica de Julio Manrique arriba a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa

La comèdia dramàtica de Julio Manrique, E.V.A,  arriba a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa aquest divendres 26 de gener a les 22 h. T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb una aventura molt especial: E.V.A. Després d’abordar temes com ara la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra.

E.V.A. és una Escala Visual Analògica i també és una comèdia dramàtica en què quatre històries creuades de quatre excompanyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l’ànima…
Per | 2018-01-30T17:37:29+00:00 25, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari