Els Conservatoris de Música de la Diputació implanten el programa pedagògic pioner Minifiddlers

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona, a Reus, Tarragona i Tortosa, promouen de forma pionera a tot l’Estat espanyol el programa de pedagogia de l’instrument a distància International Minifiddlers. La primera sessió tindrà lloc aquest dissabte al matí de manera simultània amb els participants, que es trobaran als tres conservatoris i els experts internacionals d’aquest mètode d’ensenyament de violí i viola, des de Finlàndia.

El reconegut professor violinista, Geza Szilvay, farà la supervisió de l’acció docent basada en la metodologia Colourstrings, a través de videoconferència, i al mateix temps observarà l’evolució dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge, oferint una profunda comprensió de la pedagogia elemental de l’instrument i un feedback en temps real.

 

Un mètode nascut a Finlàndia, paradigma de la qualitat educativa

Aquesta activitat està adreçada a professors de corda de cada centre, a alumnat intern actiu de violí/viola de nivell de Bàsic 1 dels tres centres, professors interns de qualsevol especialitat de forma oient, alumnat de Grau de Pedagogia Superior i professors externs de qualsevol especialitat que estiguin interessats a conèixer la metodologia i seguir el procés d’aprenentatge dels professors i de l’alumnat amb caràcter oient.
International Minifiddlers és un programa a distància de pedagogia de l’instrument en el qual prestigiosos professors de l’East Helsinki Música Institute supervisen mitjançant videoconferència l’acció docent basada en la metodologia Colourstring i al mateix temps observen l’evolució dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge oferint una profunda comprensió de la pedagogia elemental de l’instrument i un feedback en temps real.

El programa preveu la realització d’un total de sis sessions, fins al mes de juny, que tindran lloc als Conservatoris de Reus, Tarragona i Tortosa simultàniament amb la presència confirmada de participants arribats de tot Catalunya.

Per |2018-01-30T17:37:40+00:0024, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada